e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Thursday, December 16, 2010

edisi khas : cik puan bunga

assalamualaikum...
bila korang dah baca je tajuk entry kali ni mesti dah dapat agak kan2? =) kali ni sy nak memberikan penghargaan kepada beliau kerana telah menolong menjadikan blog sy menjadi lebih menarik. kalau korang dh follow blog sy dari bulan 1 mesti korang dah tau kan perkembangan blog sy ni dulu. tidak macam skang ni,dulu simple je skang ni lebih umphhh (bangga diri plak -___-") okey korang nak tau siapakah beliau? mesti ade yg dah tau kan sbab beliau dah famous kot dlm dunia blogger ni,follower pon dh berlambak-lambak,x macam sy ni baru seratus lebih je..hukhuk T___T jadi yg belom follow tu boleh follow blog beliau yg sangat best2 story yg diupdate & blog yg sungguh memikat hati sedunia!! klik link di bawah ye kawan2 =)
blog cik puan bunga =)
 sy nak cerita lah serba sedikit tentang beliau , ape yg sy tau beliau sangat peramah & suke menolong kawan2!! korang bacalah story2 beliau mmg sungguh best & x bosan langsung! memang sy akan tertunggu-tunggu story terbaru beliau. sungguh x tipu!! =D beliau ni dh lama berblog! x caya tgok lah ni  , visitors dah cecah 5 angka , berblog sejak ogos 2007  =>  

comelkan beliau , blog pon menarik tau! =)
 header yg beliau buat , cantik =D
 
inilah tuan blog tu , sangat manis kan =D
dah tengok kan , follow lah blog beliau yg memang best & x rugi korang klik blog beliau! siyes! akhir kata sy nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada beliau sebab tolong memberi "sinar" baru pada blog sy..hehehe..
i love u so much lah kak bunga!nak otograf boleh? hehehe  =D
sekian , sayonara ,caucincau 

2 comments:

Cik Puan Bunga said...

Oiiii malu iiiii! Hahahahha! Jangan ah cakap femes! Femes ke hape... wakakaka! *lari sorok bawah tilam*

Honey Daa said...

ishh kak bunga femes lah! percayalahh~~ hehehe =D

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed