e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Friday, October 22, 2010

FINAL MODE =)

ohh cepat sungguh masa berlari
pejam celik pejam celik dah nak final
tapi sy rasa mcm baru je semalam start sem5
wahh nampak sgt tidooo je .. hehe

lagi satu sem je lagi untuk sy habiskan diploma
DIPLOMA PERAKAUNAN di UiTM SERI ISKANDAR
waahh mcm lah vogue sgt nk wat capslock kan ;p

ni gamba kenangan time sy sem 3 , sy yg pink & aein yg kuning ^^

ni time sem 1 , muke suci jek , junior lagi .. hehehe ;p

ni time sem 4 , gamba time dinner akaun ye & bertemakan glamorous night gitu , bersama dgn pngarah projek ;)

ni time sem 2 , ni gamba time dinner akaun jgk & bertemakan magical white night , putih suci gitu =)

ni sem 5 , sekarang lah , time ni g lawatan ke pangkor , best dpt pandu bot .. haha ^^

haaa itulah die sedikit kenangan yg sy boleh bagi kt korang
walaupon x gempak mane , tp janji rock! ehh2 ^^

yang penting sekali 
sy dah x sabar nak habiskan diploma ni , then sambung degree
sy dah plan nak sambung degree HR 
insyaallah =)

2 comments:

The Lulu said...

huhuhu..sedih plak pk kite dah nk abis diploma

Honey Daa said...

sedih? knp cyg? huhu ;)

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed