e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Thursday, October 21, 2010

TERLEBIH RAJIN

hari ni sy tukar lagi banner utk header blog sy
rajin sgt or sindrom gatal tangan
entah , lantak lah janji x wat keje merepek kan

huhuhu
okey sy nak tunjuk kat korang header2 yg sy wat

ni time blog sy yg first , dulu gune duniaku duniamu , tp dh delete
skema gile ble tgok , huduh ! ;p

yg ni theme ala2 cinta gitu , romantik skit , blog pon penoh dgn cinta je ;)

ni baru2 nk try letak muke sendiri , haha mcm kanak2 ribena , saje2 nk testing kan ;p

ni yg tgh gune sekarang , oklah kot , x full sgt mcm kt atas , huhu ;)

itulah dia hasil2 curahan idea dpd sy
sy guna gabungan power point dgn photoscape
sy x pandai gune photoshop cs3 tu , pening2 ;p

kalau korang rasa pelik ke , xpe
itu terpulang kpd citarasa individu kan
ini sy punye , korang pasti boleh wat lagi the bomb lah !!
good luck sweet frenz ;)

okey

~ tatatititutu ~

4 comments:

zBz said...

hai ^_^ nice pic..da follow u no 14...

Honey Daa said...

thanks zbz , hehe ;)

zalin said...

ctk dah header tu..:)

Honey Daa said...

waahh awk org pertama puji :D mekaceh2 :D

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed