e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Thursday, July 21, 2011

apahal lah maxis ni

entry tidak puas hati, entry marah !!
kenapalah kau ni maxis, sungguh menyusahkan hidup aku! semakin hari semakin teruk servis yang kau bagi. aku dah topup, bukan guna line kau free-free okey. aku pelik kenapa kat perak je kau buat perangai. kat tempat lain okey pulak. tolonglah jangan mengada-ngada maxis oiii. menyusahkan hidup aku je.

lagi membebankan bila bf aku mula nak naik angin bila tak dapat call aku.lepas tu, dah dapat call tapi tak dengar suara pulak. mesej pon sama, kadang-kadang susah nak hantar mesej. eeiiishhh apahal dengan kau ni maxis?? dah muflis ke tak mampu nak improve line kat perak ni? adoiiii pening lah!

tolonglah elok-elok sikit eh!

2 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

mmg r ..line slow apah ...nk bw x best ..huhuu

bungaitucantik said...

huiisshh..jgn marah2, t cepat tua..

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed