e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Friday, February 4, 2011

having so much fun !!

muka excited tapi malu-malu nak tunjuk =p

seronok dapat keluar dengan kawan & adik tadi. kami karaoke selama 1 jam , siap dapat buah oren & angpau lagi. memang seronok lepaskan segala tekanan semasa karaoke tadi. penuh perasaan kot menyanyi tadi. lagu-lagu pula yang vokal tinggi-tinggi. hehe.

lagu-lagu yang dipilih :
incomplete - backstree boys
if i let u go - westlife
mengenangmu - kerispatih
bila rasaku ini rasamu - kerispatih
hati kama - dato ct & noraniza idris

adik saya dengan kawan adalah lagu-lagu yang dorang pilih. hehe.

next , sempat jugak lah shopping 2 helai shawls yang sangat cantik ( bagi saya lah =,= ) dan mudah dibentuk. saya beli shawls dwi-warna.

pink + soft choc

turqoise + purple

bila dah sampai rumah terus cuba shawl tu , sangat gelojoh kan =,=

4 comments:

Ain Zulaikha said...

hehe nanti lama2 mesti rasa gila dengan shawl.. sebab shawl lilit2 je.. hehe

Honey Daa said...

betul2 , lpas ni akan bertambah koleksi .. hehe =,=

Nzyrahun said...

nazyrah ada satu warna pink macam honey hahaha XD nice blog anyway hehehe

Honey Daa said...

waahh yekee , ade geng laa ;))

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed