e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Monday, December 13, 2010

bukan sebarang "LADYBIRD" - GIVEAWAY FELLA!

assalamualaikum...
cantik & comel kan gamba di atas!! haaa nak tau itu adalah banner 'GIVEAWAY FELLA!' yg telah di designkan oleh seorang gadis yg comel lagi sweet QAQA ATIQAH .. x caye ke?? haaa pegi la tengok tuan empunya blog , just klik je kat nama si gadis manis ini =) ekceli sy telah di tag oleh jejaka tentang 'GIVEAWAY FELLA!' ni , at 1st sy xtau ape ke benda lah,bile dah baca betul2 dari blog si jejaka & si gadis barulah sy faham...si gadis selaku admin kpd 'GIVEAWAY FELLA!' ini telah menetapkan beberapa syarat ye sebelum nak turut serta,so bukan senang2 je nak join..huhu..nak tau syarat2 penyertaan?? klik je tulisan kat kotak pink di bawah : 
nak tau syarat2 tu kan?? klik lah cepat! huhu =)
seterusnya sy kene tag hanya 3 org kawan je , oleh itu sy dah wat keputusan untuk tag 'GIVEAWAY FELLA!' ini kepada :
cik puan bunga , cik zafira zaki , cik aynatan
sekian , sayonara , caucincau 

6 comments:

kay yea said...

sy kn jejaka itu..HAHA~ :)

Honey Daa said...

yelah , awaklah si jejaka itu..huhu

Ayna Tan said...

wah..ok..thanks yer..

Honey Daa said...

welkem sweety ;)

QAQA atiqah said...

hey hey awak, thanks join ye :)
gudluck ye :)

Honey Daa said...

thanks QAQA , i hope so..huhu :)

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed