e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Friday, December 17, 2010

background baru =)

assalamualaikum...
kali ni sy nak share 2 background image yg telah sy reka sendiri . if korang nak pon boleh , jgn risau sy x marah , juz kalau rasa nak tu bagitau lah..sy juga bole terima request kalau2 ade nak mintak background image ikut citarasa korang m tp sy gune paint je so agak lah ek..hehehe =)

theme : wild wave
theme : bunga2 cinta =p
 korang dah tau kan cmne nak uplod gamba2 ni jadi background blog korang? kalau dah tau senang jelah , bg yg belum tau or pening2 lalat ke boleh tanya sy je okey , sy x kesah! =D

sekian , sayonara , caucincau

5 comments:

aNnE said...

cantik..nampak lagi ceria:)

Honey Daa said...

thanks anne =D sy memang nk org tgk blog ni nmpak ceria..huhuhu

Mfs said...

waaa..kreatif betul =)

Honey Daa said...

huhu bosan2 wat bnda ni ;)

Amirrah Zawani said...

macam blog cik puan bunga tp versi corak besar.. hehe!!! :D

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed