e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Thursday, October 28, 2010

GOT AWARD FOR THE 1ST TIME !!

1st time dapat award , mcm x percaya je =)


award ni sy dapat drpd cik ayna tan
dia sgt sweet & cute tau , nk tgk blog dia x? 
klik je kat nama cik ayna tan tu ok =)

okey tp sy kene jawab beberapa soalan dulu lah
antaranya:
1)  Thank to person who gave you this award and the link of the person
thanks to cik ayna tan krn sudi bg award ini kpd sy , ini adalah 1st time memandangkn sy masih baru lg dlm dunia blogging ni..huhu..blurr2 lagi , thanks krn tunjuk ajar ya =)
THANK YOU SOOOO MUCH , MUAHMUAHMUAH

2)  Spread the award to 15 blogger who you like and think their blog is awesome!
bg sy semua blog sgt best! tp soalan ni ckp nk 15 plk ;( hmm
ok2 , sy nk tag kpd :

3) tell 7 thing about yourself
i'm in LOVE
addicted with CHOCOLATE
have TWO "kids" (bean & ayu) =)
ROMANTIC okey =)
love KIDS
love MAKEUPS , FASHION
i am SHY person but TALKATIVE !

haaa itulah die soalan2 yg kene dijawab 
sape2 yg sy dah tag tu , blog korang mmg BEAUTIFUL ok =)
tapi yang lain2 pon sama , sy SAYANG semua kawan2 blog sy 
percayalahhh ~~



4 comments:

FyZa said...

tengs dear..;)

Honey Daa said...

welcome akak yg gojes :D

Wan&Syazz said...

tengs for the award
act tu blog kitorg bersama
hehe
but da post da
nanti tgk da

from wan

Honey Daa said...

okey sy tau tu blog lovely couple..hehe...cume sy tau si gadis saje,si teruna xtau nama...btw blog korg mmg cun! sbb tu terpilih utk award ini :)

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed