e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Friday, December 10, 2010

the result is revealed

assalamualaikum....
result untuk semester 5 dah keluar!! alhamdulillah semua lulus , tp yg sy terkilan sekali pointer x menepati sasaran...sedihnyeee bile kene bergelut dgn kos yg kita x pernah minat & terfikir pon nak amek, dah la xde basic lngsung! 

kos AKAUN ni betul2 menguji tahap kekuatan & kesabaran sy T____T
CONGRATES to my friends yg dpt dekan tu! korang memang power dgn akaun ni,sy ni dh cube kuat2 (study hard+smart+x tido+minum kopi) tapi rezeki x menyebelahi sy agaknyee..haip!!! idayu jgn cepat putus asa lahhh!!! ade peluang lagi okey!! mungkin ada hikmah disebalik semua ini , mane tau time degree nnt Allah swt perkenankan impian sy untuk menyambung pengajian dlm bidang bisnes plak (mohon dgn sangat dpt lanjutkan degree bisness!!! amin) so chill lah idayu =')


syg kita study kuat2 ye utk sem depan! (roomate sy yg pandai+baik~syira)
set your mind now! tinggal satu semester je lagi,wat yg terbaik okey & yg penting subjek bisnes x lari dri target (degree bisnes!!!) insyaallah....mybe sy kene tukar cara belajar kot..makan makanan yg berkhasiat bg cergas ckit otak ni berfungsi..huhu T___T


sekian , sayonara , caucincau

6 comments:

Ain Zulaikha said...

result tak tgk lagi T___T huhu risau nye

Honey Daa said...

tgoklah cepaattt :D

Eliza said...

semangat!!!!! hehehe! wish u all de best ! =)

Honey Daa said...

mekaceh eliza..huhu

Cik Amy said...

woow, amek akaun eh? sy pun tapi baru sem 1 tu pun dah tough =,=

Honey Daa said...

sy dh sem 5 , peehh bayangkan!! mmg "terbaik" T___T

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed