e>

♕ ‌ awesome people ♕

Assalamualaikum semua kacak dan jelita !!
Mari bersama sihat bertenaga dengan SNE / BEAUTSKIN ESSENCE dan produk dari SNE yang lain. Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh tanya, jangan malu-malu. Saya tidak makan orang, makan sedap-sedap saja maaa :)
25 April 2013

Saturday, December 18, 2010

new background

assalamualaikum..
hari ni terlebih rajin sangat , haaa terus siap 4 beackground! ekceli ada lagi tp sy rasa lah yg ni yg best..kot..xkesahlah janji rock! yaw! huhuhu =)

theme : color addict

theme : kanak2 kawan2 =)

theme : messy lines

theme : mind ur own biz

hehe dats all for now =)

sekian , sayonara , caucincau 

5 comments:

Ain Zulaikha said...

hehe, rajin dayu ya.. :)

Ain Zulaikha said...

dayu, kitenye background kat blog guna paint, dayu guna apa? paint gak ke? guna paint lagi senang nak dapat background kan? hehe

Honey Daa said...

yup gune paint je sume2 tu..lagi besh!!! huhu

Honey Daa said...

yup gune paint je sume2 tu..lagi besh!!! huhu

yuhainienayusof said...

nice background...btw tq follow niena~..follow u back..;)

 

Blog direka hias oleh Miss Honey Daa
Hak Cipta Terpelihara : Honey Daa copyright | Honey Daa designed